Skip to main content
Ring oss
+ 46 (40) 21 51 00
Maila oss
info@noaab.se
Request a quote

Vi förverkligar er idé!

NOA är en legotillverkande mekanisk verkstad som arbetar med skärande bearbetning med specialkompetens inom kvalificerad svarvning, fräsning, 3D-fräsning och simultan 5-axlig fräsning, med hög precision och ytfinhet. Vi monterar taktade flöden av komplexa maskiner eller styrda volymmontage, men även stora och små prototypmontage där vi ombesörjer hela projekt oavsett produkternas komplexitet.

Som företag är vi flexibla och vi tar oss både an projekt där det redan finns en färdig lösning, och projekt där vi får möjlighet att utveckla och förverkliga er och ert företags idé. Vi tror på ett nära samarbete för att kunna tillgodose våra kunders behov och strävar alltid efter att hitta innovativa och kostnadseffektiva lösningar. För att kunna göra det och för att kunna ligga steget före, uppdateras vår moderna maskinpark hela tiden.

 

Våra kunder återfinns för närvarande bland annat:

  • Tillverkningsindustrin
  • Förpackningsindustrin
  • Medicinteknik
  • Försvarsindustrin
  • Design
  • HiFi
  • Bilindustrin
ISO 9001 & 14001 Certifikat

ISO Certifikat

På NOA är ständiga förbättringar en självklarhet, därför har vi valt att certifiera oss inom ISO 9001 & 14001.
Genom vårt systematiska arbetssätt jobbar vi aktivt med att förbättra och uppdatera vår kvalitet och miljöledningssystem.
Ambitionen är att alltid leva upp till alla krav gentemot kunder, miljö och medarbetare, nuvarande samt kommande generationer.

Kontakt

Förfrågningar:
inquiry@noaab.se

 

Information:
info@noaab.se

 

Kontakta oss

Har du frågor om oss, vår produktion eller vill ha ett offertförslag? Skriv in dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.