Skip to main content
Ring oss
+ 46 (40) 21 51 00
Maila oss
info@noaab.se
Request a quote
ISO 9001 & 14001 Certifikat

ISO Certifikat

På NOA är ständiga förbättringar en självklarhet, därför har vi valt att certifiera oss inom ISO 9001 & 14001.
Genom vårt systematiska arbetssätt jobbar vi aktivt med att förbättra och uppdatera vår kvalitet och miljöledningssystem.
Ambitionen är att alltid leva upp till alla krav gentemot kunder, miljö, medarbetar, nuvarande samt kommande generationer.

Fräsning

NILSOLS ALPHA AB BYTER NAMN TILL NOA MEKANISKA AB

För de allra flest går vi sedan länge under namnet NOA och kände att det är enklare att anamma det fullt ut. Därför har vi valt att byta namn från NilsOls Alpha i Malmö AB till NOA Mekaniska AB.

Alla företagsuppgifter är samma som tidigare, det är bara namnet och domännamnet som är ändrat.

Vi har investerat i en större fräs med ett rundbord på 800mm!

Nu förstärker vi vår position på skärande bearbetning med en riktigt stor fräs.

Vår senaste investering, är som sagt, en väldigt stor bäddfräs med vridbart huvud och rundmatningsbord. Fräsen har ett slag på upp till 3000mm i x axel och 800mm i y -och z axel. Maskinen klarar av full 5-axlig simultankörning på rundmatningsbordet.

Vi täcker med denna maskin in ett betydligt större fräsområde än innan och vi får full kontroll på hela processen. Vilket innebär kortare ledtider och ökad kvalité på våra produkter.

Vi på NOA arbetar alltid med våra kunders krav i fokus och med denna investering kommer vi att förbättra produktionen för både befintliga och nya kunder.

 

 

 

Kontakt

För orderförfrågningar:
inquiry@noaab.se

 

Information:
info@noaab.se

 

Kontakta oss

Har du frågor om oss, vår produktion eller vill ha ett offertförslag? Skriv in dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.